Trubači Podgorica

Trubači Podgorica

Trubači Podgorica orkestar Balkan Brass

Trubači Podgorica

Trubači Podgorica

Trubači Podgorica za svadbe i veselja cena telefon, Najbolji trubaci Srbije vašem pozivom.

Trubači za svadbe i veselja vašem pozivom. Najbolji trubački orkestar Balkan Brass Band za bilo koje slavlje.

TRUBAČI PODGORICA TELEFON, CENOVNIK, CENA, CENE.

Mi ćemo svirati ono što znamo a znamo toliko da smo i u Guči bili pobednici. Ipak, ako imate neke ideje za bolji scenario nastupa, zajendo ćemo ga sprovesti u delo.
Trubači Balkan Brass će svako veselje u Podgorici ulepšati na svoj način.

Sve je lako sa nama. Običan razgovor, poziv i mi ćemo doći u dogovoreno vreme i na dogvoreno mesto.
Pozovite nas da napravimo svadbu, rođendam, krštenje, diplomu po meri vašem ukusu: +381 63 700 9684

Kvalitetni trubači baš onakvi kakve želite za vaše veselje. Visok profesionalizam, kvalitetan zvuk trube, veliko Evropsko iskustvo, izvrsni muzičari sa ogromnim muzičkim znanjem i energijom, sve su to vrline trubačkog orkestra Balkan Brass.

TRUBAČI ZA SVADBE PODGORICA

Bilo da je u pitanju svadba, rođendan, veselje koje želite da priredite za najmilije pozovite nas. Ono što nas izdvaja je atmosfera koju umemo da ostvarimo zbog koje ćete nas zvati i na vaše sledeće veselje.

Svadba sa nama nije ista kao svadba bez nas. Nemojte da dopustite da se seče torta bez nas. Ukusi su različiti ali opojni zvuk trube treba da mladence uvede u novi život sa punim srcima radosti, sreće i veselja.

Pozovite i pravovremeno organizujte trubače za Vaše slavlje. Cene trubačkog angažmana su po dogovoru, a provod je zagarantovan. Pozovite i uverite se sami.

Nema veselja bez trubača. Kada se atmosfera dovede do usijanja, zna se. To su i tu su trubači. Balkan Brass uvek imaju motiv da daju 100% sebe i da učine vaš događaj lepšim. Da ga svi pamte po lepom i nezaboravnom. Zato smo jedan od najboljih okrestara jer naša muzika nema granice.

Višegodišnje iskustvo širom Srbije ali i u mnogim zemljama Evrope gde smo uvek ostavili jedintven pečat i stekli nove prijatelje.

Zabeležite naše kontakt telefene i pozovite trubački orkestar Veseli Momci. Mislite na vreme i organizujte na vreme trubače za Vaše slavlje.

Trubački orkestar Balkan Brass Band pročuo se po najboljem zvuku trube i kao orkestar u čijem zvuku trube čovek može u potpunosti da uživa.

Orkestar Balkan Brass broji Osam članova i popularan je orkestar u celoj Srbiji i Evropi. Orkestar je ucestvovao na Mnogobrojnim Takmicenjima i Manifestacijama. Pre svega na festivalu u Guci, gdesu nasi trubaci vise godina u nizu osvajali vredne nagrade.

TRUBAČI PODGORICA ZA SVADBE
DOLAZIMO NA VAS POZIV DA UVELIČAMO VAŠA SLAVLJA.
MI SMO TRUBAČI PODGORICA ZA SVADBE, VERIDBE, KRŠTENJA, PUNOLESTVA, MATURE, KONCERTE. SVIRAMO U CELOJ SRBIJI I EVROPI.

Radimo koncerte po Evropi, a takođe smo gosti na raznim manifestacijama gde sviramo i najnovije pesme i „svoj blok“ trubačkih melodija, među kojima su nezaobilazne one najpoznatije: „Đurđevdan“, „Mesečina“, „Kalašnjikov“ i ostale najpoznatije numere koje se i najčešće traže. Naravno, orkestar je tu i da ispuni sve Vaše želje.

TRUBAČI PODGORICA BALKAN BRASS BEND.

Trubači su danas veoma popularni i bez njih se nemože zamisliti ni jedno slavlje. Kao što su, Svadbe, Venčanja, Krštenja, Punoletstva, Mature, Koncrete, Festivale i druga vaša veselja.

Tu smo davam to ulepšamo pravim zvukom trube i da sa, zadovoljstvom uzivate u naš repertuar muzike. Gostujemo po celoj srbiji i regiona europe. Gde god dasmo, ulepšamo atmosveru pravim zvukom trube.
TRUBAČI PODGORICA ZA SVADBE CENA
Narod veseo i uživa uz naš program muzike. Upoznati smo šta ljudi vole a šta nevole. Orkestar je osnivan 2000/te Godine.

Što se tiče mog orkestara, radimo i koncrete po Europe. Milan Petrović je rođen 1988. godine i kao veoma mlad čovek postigao je mnogo uspeha u svojoj trubačkoj karijeri.

Milan je takođe i kompozitor muzike u svom orkestru, komponuje i izvodi muziku različitog žanra: music džez, rock, clasic… Imate priliku da ga pozovete da svojim zvukom uveliča vaše veselje i da uživate u njegovoj muzici i pravom zvuku trube.

Poruka: Počeo sam da se zanimam za trubom od svoje 11 godina. Shvatio sam da truba može izlečiti svaku ranu i dušu dobrim zvukom trube, kao mlad brzo sam ostvario dobre rezlutate i vežbao danju i noću da bih bio to ja.