Trubači Kragujevac

Trubači Kragujevac

Trubači Kragujevac za svadbe

Trubači Kragujevac

Trubači Kragujevac

Trubači Kragujevac poznatiji kao Bend Balkan Brass. Iza trubačkog orkestra stoji niz godina iskustva. Naš trubački bend svirao je na mnogim područjima širom Srbije, kao i u inostranstvu.

Znamo da se veselje ne organizuje svaki dan. Zato nam je stalo da sve prođe kako treba i sa stilom i ukusom. I da bude drugačije, nezaboravnije i svečanije.

Mi ćemo svirati ono što znamo a znamo toliko da smo i u Guči bili pobednici. Ipak, ako imate neke ideje za bolji scenario nastupa, zajendo ćemo ga sprovesti u delo.
Trubači Balkan Brass će svako veselje u Novom Sadu ulepšati na svoj način.

Sve je lako sa nama. Običan razgovor, poziv i mi ćemo doći u dogovoreno vreme i na dogvoreno mesto.
Pozovite nas da napravimo svadbu, rođendam, krštenje, diplomu po meri vašem ukusu: +381 63 700 9684

Kvalitetni trubači kragujevac baš onakvi kakve želite za vaše veselje. Visok profesionalizam, kvalitetan zvuk trube, veliko Evropsko iskustvo, izvrsni muzičari sa ogromnim muzičkim znanjem i energijom, sve su to vrline trubačkog orkestra Balkan Brass.

TRUBAČI ZA SVADBE KRAGUJEVAC KONTAKT

Bilo da je u pitanju svadba, rođendan, veselje koje želite da priredite za najmilije pozovite nas. Ono što nas izdvaja je atmosfera koju umemo da ostvarimo zbog koje ćete nas zvati i na vaše sledeće veselje. Trubači Kragujevac

Svadba sa nama nije ista kao svadba bez nas. Nemojte da dopustite da se seče torta bez nas. Ukusi su različiti ali opojni zvuk trube treba da mladence uvede u novi život sa punim srcima radosti, sreće i veselja.

Pozovite i pravovremeno organizujte trubače za Vaše slavlje. Cene trubačkog angažmana su po dogovoru, a provod je zagarantovan. Pozovite i uverite se sami. Trubači Kragujevac

Nema veselja bez trubača. Kada se atmosfera dovede do usijanja, zna se. To su i tu su trubači. Veseli Momci uvek imaju motiv da daju 100% sebe i da učine vaš događaj lepšim. Da ga svi pamte po lepom i nezaboravnom. Zato smo jedan od najboljih okrestara jer naša muzika nema granice.

Ko još nije čuo za bend Balkan Brass, trubači u Kragujevcu, Iza nas je višegodišnje iskustvo širom Srbije ali i u mnogim zemljama Evrope gde smo uvek ostavili jedintven pečat i stekli nove prijatelje.

Zabeležite naše kontakt telefene i pozovite trubački orkestar Veseli Momci. Mislite na vreme i organizujte na vreme trubače za Vaše slavlje.

Оставите одговор