Trubači Crna Gora

Trubači Crna Gora

Trubači Crna Gora orkestar Balkan Brass

Trubači Crna Gora

Trubači Crna Gora

Trubači Crna Gora za svadbe i veselja cena telefon, Najbolji trubaci Srbije vašem pozivom.

Trubači za svadbe i veselja vašem pozivom. Najbolji trubački orkestar Balkan Brass Band za bilo koje slavlje.

TRUBAČI CRNA GORA TELEFON, CENOVNIK, CENA, CENE.

Mi ćemo svirati ono što znamo a znamo toliko da smo i u Guči bili pobednici. Ipak, ako imate neke ideje za bolji scenario nastupa, zajendo ćemo ga sprovesti u delo.
Trubači Balkan Brass će svako veselje u Novom Sadu ulepšati na svoj način.

Sve je lako sa nama. Običan razgovor, poziv i mi ćemo doći u dogovoreno vreme i na dogvoreno mesto.
Pozovite nas da napravimo svadbu, rođendam, krštenje, diplomu po meri vašem ukusu: +381 63 700 9684

Kvalitetni trubači novi sad baš onakvi kakve želite za vaše veselje. Visok profesionalizam, kvalitetan zvuk trube, veliko Evropsko iskustvo, izvrsni muzičari sa ogromnim muzičkim znanjem i energijom, sve su to vrline trubačkog orkestra Balkan Brass.

TRUBAČI ZA SVADBE CRNA GORA

Bilo da je u pitanju svadba, rođendan, veselje koje želite da priredite za najmilije pozovite nas. Ono što nas izdvaja je atmosfera koju umemo da ostvarimo zbog koje ćete nas zvati i na vaše sledeće veselje.

Svadba sa nama nije ista kao svadba bez nas. Nemojte da dopustite da se seče torta bez nas. Ukusi su različiti ali opojni zvuk trube treba da mladence uvede u novi život sa punim srcima radosti, sreće i veselja.

Pozovite i pravovremeno organizujte trubače za Vaše slavlje. Cene trubačkog angažmana su po dogovoru, a provod je zagarantovan. Pozovite i uverite se sami.

Nema veselja bez trubača. Kada se atmosfera dovede do usijanja, zna se. To su i tu su trubači. Balkan Brass uvek imaju motiv da daju 100% sebe i da učine vaš događaj lepšim. Da ga svi pamte po lepom i nezaboravnom. Zato smo jedan od najboljih okrestara jer naša muzika nema granice.

Višegodišnje iskustvo širom Srbije ali i u mnogim zemljama Evrope gde smo uvek ostavili jedintven pečat i stekli nove prijatelje.

Zabeležite naše kontakt telefene i pozovite trubački orkestar Veseli Momci. Mislite na vreme i organizujte na vreme trubače za Vaše slavlje.

Trubački orkestar Balkan Brass Band pročuo se po najboljem zvuku trube i kao orkestar u čijem zvuku trube čovek može u potpunosti da uživa.

Orkestar Balkan Brass broji Osam članova i popularan je orkestar u celoj Srbiji i Evropi. Orkestar je ucestvovao na Mnogobrojnim Takmicenjima i Manifestacijama. Pre svega na festivalu u Guci, gdesu nasi trubaci vise godina u nizu osvajali vredne nagrade.

TRUBAČI CRNA GORA  ZA SVADBE
DOLAZIMO NA VAS POZIV DA UVELIČAMO VAŠA SLAVLJA.
MI SMO TRUBAČI CRNA GORA ZA SVADBE, VERIDBE, KRŠTENJA, PUNOLESTVA, MATURE, KONCERTE. SVIRAMO U CELOJ SRBIJI I EVROPI.

Radimo koncerte po Evropi, a takođe smo gosti na raznim manifestacijama gde sviramo i najnovije pesme i „svoj blok“ trubačkih melodija, među kojima su nezaobilazne one najpoznatije: „Đurđevdan“, „Mesečina“, „Kalašnjikov“ i ostale najpoznatije numere koje se i najčešće traže. Naravno, orkestar je tu i da ispuni sve Vaše želje.

TRUBAČI CRNA GORA BALKAN BRASS BEND.

Trubači su danas veoma popularni i bez njih se nemože zamisliti ni jedno slavlje. Kao što su, Svadbe, Venčanja, Krštenja, Punoletstva, Mature, Koncrete, Festivale i druga vaša veselja.

Tu smo davam to ulepšamo pravim zvukom trube i da sa, zadovoljstvom uzivate u naš repertuar muzike. Gostujemo po celoj srbiji i regiona europe. Gde god dasmo, ulepšamo atmosveru pravim zvukom trube.
TRUBAČI ZA SVADBE CENA
Narod veseo i uživa uz naš program muzike. Upoznati smo šta ljudi vole a šta nevole. Orkestar je osnivan 2000/te Godine.

Оставите одговор