Trubači Beograd | 063 700 96 84 | Povoljni trubači od 50€

Trubači Beograd

Trubači Beograd

Trubači Beograd orkestar Balkan Brass pobednici Guče vašem pozivom za svih vrsta  veselja.

Ako zahtevate nas trubački orkestar za vaših slavlja, nećete sigurno pogrešiti! Mi vam nudimo raznih opcija, lako se možemo dogovoriti. Naše CENE su iskrene, prilagođavamo cenu poput vašeg veselja.

Trubači Beograd za svadbe i veselja

Najbolji trubači u Beogradu znaju kako , Želite trubači iz Beograda na pravom ste mestu. Trubači Beograd cena, cene Cenovnik telefon vašem pozivom.

Svih vrsta veselja sviramo: svadbe, veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, mature, koncerte i festivale.

Trubači Beograd orkestar Balkan Brass

Ako želite iznajmiti trubače u Beogradu možete naravno, naš orkestar je spreman i rado će to učiniti za Vas. Iznajmljivanje trubača Beograd, Iznajmljivanje trubače u Beogradu, Iznajmljivanje trubača za snimanje serije, filmova, spotove vašem pozivom.

Trubači su danas veoma popularni i bez njih se nemože zamisliti ni jedno slavlje. Kao što su, Svadbe, Venčanja, Krštenja, Punoletstva, Mature, Koncrete, Festivale i druga vaša veselja.

Tu smo davam to ulepšamo pravim zvukom trube, i sa zadovoljstvom uzivate uz naš repertuar muzike. Gostujemo po celoj Srbiji i regiona Evrope. Gde god dasmo, ulepšamo atmosveru pravim zvukom trube.

TRUBAČI BEOGRAD  ZA SVADBE CENA

Narod veseo i uživa uz naš program muzike. Upoznati smo šta ljudi vole a šta nevole. Orkestar je osnivan 2000/te Godine.

Što se tiče mog orkestara, radimo i koncrete po Europe. Milan Petrović je rođen 1988. godine i kao veoma mlad čovek postigao je mnogo uspeha u svojoj trubačkoj karijeri.

Milan je takođe i kompozitor muzike u svom orkestru, komponuje i izvodi muziku različitog žanra: music džez, rock, clasic… Imate priliku da ga pozovete da svojim zvukom uveliča vaše veselje i da uživate u njegovoj muzici i pravom zvuku trube.

Poruka: Počeo sam da se zanimam za trubom od svoje 11 godina. Shvatio sam da truba može izlečiti svaku ranu i dušu dobrim zvukom trube, kao mlad brzo sam ostvario dobre rezlutate i vežbao danju i noću da bih bio to ja.